Zveřejněno
27. ledna, 2021

Zlepšete kvalitu vnitřního vzduch díky úklidu komerčních prostor

Novinka
Domovicon-breadcrumbBlogicon-breadcrumb
Zlepšení kvalitu vzduchu díky úklidu

Kvalita vzduchu v interiéru hraje zásadní roli pro naši pohodu, produktivitu a pohodlí, a přestože kvalitu vzduchu může ovlivnit mnoho faktorů, velmi účinným řešením je investovat do služeb profesionální úklidové firmy. Ve Fajn Úklidu je naším posláním zlepšovat kvalitu všech prostor našich klientů, včetně kvality jejich ovzduší.

Odstranění prachu a alergenů

Hromadění prachových částic a alergenů v průběhu času vede ke zhoršení kvality vzduchu. Naši odborníci používají pokročilé techniky a specializované vybavení k účinnému odstranění prachu, pylu, chlupů a dalších částic přenášených vzduchem z prostor. Používáme také spreje, které mohou působit jako hubiči roztočů (tito roztoči se vyskytují zejména v prostorách s malým provozem). Riziko respiračních potíží u vašich zaměstnanců, klientů a návštěvníků lze také snížit a zcela jim předejít důkladným utíráním prachu, vysáváním a systémy filtrace vzduchu.

Odstranění zápachu

Nic neodradí zákazníky tak jako nepříjemný zápach. Nepříjemné pachy vytvářejí nepříjemné a neútulné prostředí, které může být způsobeno faktory, jako je odpad z jídla, vydýchaný vzduch, nahromaděná špína, nečisté oblečení a mnoho dalších. Naším cílem je, aby místa byla příjemná a přívětivá díky čerstvému vzduchu, který působí vždy čistě. Náš tým používá specializované vybavení a čisticí prostředky, aby se vypořádal se zdrojem nepříjemných pachů a nadobro je odstranil.

Prevence plísní a hniloby

Vlhké prostředí s nadměrnou vlhkostí může způsobovat nepříjemné pachy a vážná zdravotní rizika. Zabýváme se regulací vlhkosti a používáme vlastní triky, které zabraňují vzniku plísní a hniloby. To je udržováno pravidelným čištěním a vysoušením, stejně jako dezinfekcí všech povrchů, což umožňuje řádné větrání, aby se zabránilo šíření škodlivých látek.

Zdravé a produktivní prostředí

Špatná kvalita vzduchu v interiéru může přispívat ke zdravotním problémům, jako jsou alergie, astma, bolesti hlavy a únava. Pokud se zavážete k čistšímu vzduchu tím, že si najmete  úklidovou společnost, jako je Fajn Úklid, ukážete, že investujete do zdraví a pohody svých zaměstnanců. To pak má pozitivní vedlejší účinky, jako je snížení počtu dnů nemoci, zvýšení produktivity a celkové zlepšení morálky.

Upřednostnění kvality ovzduší najmutím profesionální úklidové firmy přináší vaší společnosti a vašim zaměstnancům mnoho dalších viditelných i neviditelných výhod. Pokud si vaše prostory zakládají na tom, že jsou fyzickým prostorem, který vítá klienty nebo veřejnost, vyšší kvalita vnitřního ovzduší poslouží i ke zlepšení jejich zkušeností a ovlivní je, aby se k vám v budoucnu vraceli. Snížení znečištění vnitřního ovzduší z různých zdrojů jistě přispěje k tomu, že vaše prostory budou v dohledné době zdravým a příjemným místem, což podpoří dlouhodobou angažovanost a vyšší zisky.

Přečtěte si další příspěvky

Podívejte se, na co se specializujeme a jak to děláme